ARAZİDE YANGIN

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.09.2020 - 15:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ARAZİDE YANGIN

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan yangına 9 arazöz müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman ve 20 işçi ile yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı…
Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan yangına 9 arazöz müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman ve 20 işçi ile yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı. Yurtpınar Mahallesi'ndeki arazide çıkan yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait 5 arazöz, müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman, 20 işçi ve belediyeye ait 4 arazözle müdahale edildi.  Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında, 4 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.
Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan yangına 9 arazöz müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman ve 20 işçi ile yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı…

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan yangına 9 arazöz müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman ve 20 işçi ile yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı.

Yurtpınar Mahallesi'ndeki arazide çıkan yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait 5 arazöz, müdahale aracı, yangın söndürme helikopteri, 5 teknik eleman, 20 işçi ve belediyeye ait 4 arazözle müdahale edildi. 

Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında, 4 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.