ARAPSUYU’NDA ENGELLİ DOSTU PARK

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 14:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ARAPSUYU’NDA ENGELLİ DOSTU PARK

Konyaaltı Belediyesi, Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan 915 metrekarelik park alanını yeniden revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturdu.
Konyaaltı Belediyesi, Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan 915 metrekarelik park alanını yeniden revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturdu. Arapsuyu Mahallesi’nde 600 Sokak’ta yer alan 915 metrekarelik park alanını revize eden Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocuk oyun grubu, yürüme yolları, sokak tipi fitness spor aletleri ve gece aydınlatması ile modern bir park haline getirdi. 1 adet ahşap pergola, 4 adet kayık modelli bank, 8 adet ahşap renkli bank, 10 adet ahşap çöp kutusu yerleştirilen park, kırmızı, kahverengi klinker taban tuğlasıyla oluşturulan yürüme yollarının görme engelli vatandaşların rahatlıkla hareket edebilmesine imkan tanıyor. 15 adet çınar, 16 adet jakaranda, 9 adet sikas, 23 adet alev çalısı, 73 adet kartopu, 44 adet gaura, 72 adet mercan çalısı, 33 adet begonvil ve mevsimliklerin dikildiği 950 metrekare park alanı, yeşil bir dokuya da kavuştu.Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin her mahallesinde park ve meydanları yeni bir tasarım anlayışıyla dizayn ettiklerini söyledi. Bunun son örneğinin Arapsuyu Mahallesi’nde hizmete açtıkları park olduğunu söyleyen Başkan Böcek, fitness spor aletlerinden oyun gruplarına kadar parkın tasarımının, engelli vatandaşların da kullanımına uygun olduğunu bildirdi.
Konyaaltı Belediyesi, Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan 915 metrekarelik park alanını yeniden revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturdu.

Konyaaltı Belediyesi, Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan 915 metrekarelik park alanını yeniden revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturdu. 
Arapsuyu Mahallesi’nde 600 Sokak’ta yer alan 915 metrekarelik park alanını revize eden Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocuk oyun grubu, yürüme yolları, sokak tipi fitness spor aletleri ve gece aydınlatması ile modern bir park haline getirdi. 1 adet ahşap pergola, 4 adet kayık modelli bank, 8 adet ahşap renkli bank, 10 adet ahşap çöp kutusu yerleştirilen park, kırmızı, kahverengi klinker taban tuğlasıyla oluşturulan yürüme yollarının görme engelli vatandaşların rahatlıkla hareket edebilmesine imkan tanıyor. 15 adet çınar, 16 adet jakaranda, 9 adet sikas, 23 adet alev çalısı, 73 adet kartopu, 44 adet gaura, 72 adet mercan çalısı, 33 adet begonvil ve mevsimliklerin dikildiği 950 metrekare park alanı, yeşil bir dokuya da kavuştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin her mahallesinde park ve meydanları yeni bir tasarım anlayışıyla dizayn ettiklerini söyledi. Bunun son örneğinin Arapsuyu Mahallesi’nde hizmete açtıkları park olduğunu söyleyen Başkan Böcek, fitness spor aletlerinden oyun gruplarına kadar parkın tasarımının, engelli vatandaşların da kullanımına uygun olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.