ARACINDA UYUŞTURUCU VE SİLAH BULUNDU

Gündem 08.06.2016 - 13:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ARACINDA UYUŞTURUCU VE SİLAH BULUNDU

ARACINDA UYUŞTURUCU VE SİLAH BULUNDU
Antalya'nın Manavgat ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta 40 gram uyuşturucu madde ile pompalı tüfek ele geçirildi.  Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Side turizm bölgesi Büyük Plaj mevkiinde devriye görevi yapan Selimiye Jandarma Karakolu ekipleri, içinde 3 kişinin bulunduğu aracı şüphe üzerine durdurdu. Jandarma ekipleri araçta bulunan A.Y. ve Özbekistan uyruklu G.K.'nin üzerinde 10'ar gram, G.G.'de ise 20 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Ekipler araçta yaptıkları aramada ise ön koltuk altına gizlenmiş ruhsatsız pompalı tüfek ve fişek ele geçirdi. Şüpheliler jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
ARACINDA UYUŞTURUCU VE SİLAH BULUNDU

Antalya'nın Manavgat ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta 40 gram uyuşturucu madde ile pompalı tüfek ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Manavgat'ın Side turizm bölgesi Büyük Plaj mevkiinde devriye görevi yapan Selimiye Jandarma Karakolu ekipleri, içinde 3 kişinin bulunduğu aracı şüphe üzerine durdurdu. Jandarma ekipleri araçta bulunan A.Y. ve Özbekistan uyruklu G.K.'nin üzerinde 10'ar gram, G.G.'de ise 20 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Ekipler araçta yaptıkları aramada ise ön koltuk altına gizlenmiş ruhsatsız pompalı tüfek ve fişek ele geçirdi. Şüpheliler jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.