Apartman dairesini uyuşturucu serasına çevirdiler

Asayiş 08.02.2017 - 12:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Apartman dairesini uyuşturucu serasına çevirdiler

Isıyı korumak için naylon branda ve havalandırma sistemi kurdular
Isıyı korumak için duvarları naylon brandayla kaplayıp havalandırma sistemi kurdular Antalya'da ısı ve havalandırma sistemlerinden faydalanılarak seraya çevrilen dairede, 6 kilo 800 gram esrar ile 16 kök Hint keneviri ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı ilçesindeki bir apartman dairesine özel düzenekler kurularak, esrar maddesi yetiştirildiği ihbarını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda, Ü.Y. ve A.R.C. tarafından bir süre önce kiralanan apartman dairesinin, duvarları ve tavanına konulan naylon brandalarla seraya çevrildiği belirlendi. Esrar kokusunu gidermek için fan kurmuşlar Öte yandan seraya çevrilen alanın ısı ve nemini ölçer cihazlar ile esrar kokusunu gidermede kullanılan fanlar tespit edildi. Isı, havalandırma ve ilaçlama sistemlerinin yer aldığı dairede saksılara dikili 16 kök genetiğiyle oynanmış Hint keneviri ile 6 kilo 800 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Ü.Y. ve A.R.C, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde sağlamak" suçundan tutuklandı.
Isıyı korumak için naylon branda ve havalandırma sistemi kurdular

Isıyı korumak için duvarları naylon brandayla kaplayıp havalandırma sistemi kurdular

Antalya'da ısı ve havalandırma sistemlerinden faydalanılarak seraya çevrilen dairede, 6 kilo 800 gram esrar ile 16 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Döşemealtı ilçesindeki bir apartman dairesine özel düzenekler kurularak, esrar maddesi yetiştirildiği ihbarını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda, Ü.Y. ve A.R.C. tarafından bir süre önce kiralanan apartman dairesinin, duvarları ve tavanına konulan naylon brandalarla seraya çevrildiği belirlendi.

Esrar kokusunu gidermek için fan kurmuşlar

Öte yandan seraya çevrilen alanın ısı ve nemini ölçer cihazlar ile esrar kokusunu gidermede kullanılan fanlar tespit edildi. Isı, havalandırma ve ilaçlama sistemlerinin yer aldığı dairede saksılara dikili 16 kök genetiğiyle oynanmış Hint keneviri ile 6 kilo 800 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ü.Y. ve A.R.C, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde sağlamak" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.