ANTALYASPORLU EMRAH BAŞSAN GALATASARAY YOLUNDA

Spor 22.05.2016 - 13:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYASPORLU EMRAH BAŞSAN GALATASARAY YOLUNDA

ANTALYASPORLU EMRAH BAŞSAN GALATASARAY YOLUNDA
Galatasaray, Antalyaspor'un genç oyuncusu Emrah Başsan ile anlaşmaya vardı.  Galatasaray’ın Antalyaspor'da 5 sezon geçiren ve mayıs ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşındaki Emrah Başsan ile görüştüğü öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olan Galatasaray'ın, Emrah ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydedildi. Emrah, 2011-2012 sezonunda 33 lig, 3 kupa maçında forma giyip 3 gol atmıştı. Sonraki sezon 20 lig maçında oynayan genç futbolcu, kupada oynadığı 8 maçta attığı 4 gol ile başarısını sürdürmüştü. Akdeniz temsilcisi 31 puanla ligi 17. sırada bitirip küme düştüğü sezonda Emrah Başsan 32 maçta forma giymişti. Antalyaspor'un yeniden Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan başarılı oyuncu, PTT 1. Lig'de 36 karşılamada attığı 10 gol ile istikrarını sürdürmüştü. Kadro yapısını yenileyen Antalyaspor'da bu sezon 20 kez şans bulan Emrah, 5 gol attı. Genç futbolcu, Antalyaspor'un Galatasaray'ı 4-2 yendiği maçta oyuna sonradan girmiş ve takımının 3. golünü kaydetmişti.
ANTALYASPORLU EMRAH BAŞSAN GALATASARAY YOLUNDA

Galatasaray, Antalyaspor'un genç oyuncusu Emrah Başsan ile anlaşmaya vardı. 
Galatasaray’ın Antalyaspor'da 5 sezon geçiren ve mayıs ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşındaki Emrah Başsan ile görüştüğü öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olan Galatasaray'ın, Emrah ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydedildi. Emrah, 2011-2012 sezonunda 33 lig, 3 kupa maçında forma giyip 3 gol atmıştı. Sonraki sezon 20 lig maçında oynayan genç futbolcu, kupada oynadığı 8 maçta attığı 4 gol ile başarısını sürdürmüştü. Akdeniz temsilcisi 31 puanla ligi 17. sırada bitirip küme düştüğü sezonda Emrah Başsan 32 maçta forma giymişti. Antalyaspor'un yeniden Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan başarılı oyuncu, PTT 1. Lig'de 36 karşılamada attığı 10 gol ile istikrarını sürdürmüştü. Kadro yapısını yenileyen Antalyaspor'da bu sezon 20 kez şans bulan Emrah, 5 gol attı. Genç futbolcu, Antalyaspor'un Galatasaray'ı 4-2 yendiği maçta oyuna sonradan girmiş ve takımının 3. golünü kaydetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.