Antalyaspor taraftarına destek çağrısı

Spor 02.03.2017 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor taraftarına destek çağrısı

Antalyaspor taraftarına destek çağrısı
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 23. Hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı evinde ağırlamaya hazırlanan Antalyaspor, taraftarına farklı bir davet yöntemiyle maça çağrıda bulundu. Antalyaspor’un evine oynadığı her maçta tribündeki yerini alan görme engelli Ömer Şentürk’ün yanı sıra Demreli Zühre Ana lakaplı Ümmüsün Yirikoğlu, takımı her koşulda temsil eden hostes Ceren Kurtuluş ve minik taraftar Alim Acar taraftarı maça davet etti. Görme engelli olmasına karşın ‘Bu sevda engel tanımaz’ diyen Elmalılı Ömer, ‘Havada karada takımımın yanındayım’ diyen Hostes Ceren, ‘7’den 70’e bağlıyız bu renklere’ diyen Zühre Ana ve küçük yaşına karşın yüreğinde taşıdığı Antalyaspor sevdasıyla kendisi küçük sevdası büyüklere seslenen Alim Acar maç öncesi davet çağrısında bulundu. 6 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya yeni bir pazarlama anlayışıyla davette bulunmak istediklerini söyleyen kulüp yetkilileri, “Taraftarlarımız aracılığıyla yine taraftarlarımıza seslenmek istedik. Bu nedenle böyle bir maça davet yapmak istedik’ şeklinde konuştu.
Antalyaspor taraftarına destek çağrısı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 23. Hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı evinde ağırlamaya hazırlanan Antalyaspor, taraftarına farklı bir davet yöntemiyle maça çağrıda bulundu.

Antalyaspor’un evine oynadığı her maçta tribündeki yerini alan görme engelli Ömer Şentürk’ün yanı sıra Demreli Zühre Ana lakaplı Ümmüsün Yirikoğlu, takımı her koşulda temsil eden hostes Ceren Kurtuluş ve minik taraftar Alim Acar taraftarı maça davet etti. Görme engelli olmasına karşın ‘Bu sevda engel tanımaz’ diyen Elmalılı Ömer, ‘Havada karada takımımın yanındayım’ diyen Hostes Ceren, ‘7’den 70’e bağlıyız bu renklere’ diyen Zühre Ana ve küçük yaşına karşın yüreğinde taşıdığı Antalyaspor sevdasıyla kendisi küçük sevdası büyüklere seslenen Alim Acar maç öncesi davet çağrısında bulundu.

6 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmaya yeni bir pazarlama anlayışıyla davette bulunmak istediklerini söyleyen kulüp yetkilileri, “Taraftarlarımız aracılığıyla yine taraftarlarımıza seslenmek istedik. Bu nedenle böyle bir maça davet yapmak istedik’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.