Antalyaspor, Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürdü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2018 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor, Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürdü

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın açılış maçında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu idaresindeki antrenman ısınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başladı. 5'e 2 pas çalışması ile devam eden antrenmanda iki gruba ayrılan takım taktik çalıştı. Antrenman, tam sahada yapılan Kasımpaşa maçının taktik provalarının gerçekleştirildiği çift kale çalışması ile sona erdi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın açılış maçında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu idaresindeki antrenman ısınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başladı. 5'e 2 pas çalışması ile devam eden antrenmanda iki gruba ayrılan takım taktik çalıştı. Antrenman, tam sahada yapılan Kasımpaşa maçının taktik provalarının gerçekleştirildiği çift kale çalışması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.