Antalyaspor, genç futbolcu Berat Onur Pınar ile sözleşme imzaladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 09.09.2021 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Antalyaspor, genç futbolcu Berat Onur Pınar ile sözleşme imzaladı

Antalyaspor, genç futbolcu Berat Onur Pınar ile sözleşme imzaladı
Süper Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor, Akhisarspor'dan 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Berat Onur Pınar'ı 3+2 yıllığına kadrosuna kattı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Pınar, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. İmza törenine katılan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Satıcı, genç futbolculara Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu söyledi. Satıcı, transferin hem Berat hem de Antalyaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Törene katılan yönetim kurulu üyesi Emin Şaşıoğlu da teknik direktör Ersun Yanal'ın takip ettiği genç bir futbolcuyu kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Berat Onur Pınar da Antalyaspor gibi büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
Antalyaspor, genç futbolcu Berat Onur Pınar ile sözleşme imzaladı

Süper Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor, Akhisarspor'dan 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Berat Onur Pınar'ı 3+2 yıllığına kadrosuna kattı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Pınar, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

İmza törenine katılan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Satıcı, genç futbolculara Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu söyledi. Satıcı, transferin hem Berat hem de Antalyaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Törene katılan yönetim kurulu üyesi Emin Şaşıoğlu da teknik direktör Ersun Yanal'ın takip ettiği genç bir futbolcuyu kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Berat Onur Pınar da Antalyaspor gibi büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.