ANTALYASPOR, EKSİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor 06.09.2015 - 10:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYASPOR, EKSİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ANTALYASPOR, EKSİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve 3 haftada 6 puan toplayan Antalyaspor, ligin 4. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Eskişehirspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı iki antrenmanla sürdüren Antalyaspor’da akşam teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışmaya A2 Milli Takımı’nda bulunan Emrah Başsan, Bosna-Hersek Milli Takımı’nda bulunan Josip Kvesic, Slovenya Milli Takımı’nda bulunan Lazarevic, Fenerbahçe maçında sakatlanan Emre Akbaba, Fenerbahçe maçından önce rahatsızlanan M’Billa ve yönetim tarafından izinli olan Makoun ve Samuel Eto’o katılmadı. Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışma oyuncular koşusuyla başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan oyuncular, 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Oyuncular dar alanda top kapma çalışması yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladı. Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o takıma pazar günü Alanyaspor ile yapılacak hazırlık maçından sonra katılacak.  Kırmızı-beyazlı takım akşam antrenmanının ardından saat 21.15’de Alanya’ya gidecek ve pazar günü saat 21.00’da Oba Stadyumu’nda hazırlık maçında karşılaşacak.
ANTALYASPOR, EKSİŞEHİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve 3 haftada 6 puan toplayan Antalyaspor, ligin 4. haftasında sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
Eskişehirspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı iki antrenmanla sürdüren Antalyaspor’da akşam teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışmaya A2 Milli Takımı’nda bulunan Emrah Başsan, Bosna-Hersek Milli Takımı’nda bulunan Josip Kvesic, Slovenya Milli Takımı’nda bulunan Lazarevic, Fenerbahçe maçında sakatlanan Emre Akbaba, Fenerbahçe maçından önce rahatsızlanan M’Billa ve yönetim tarafından izinli olan Makoun ve Samuel Eto’o katılmadı. Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışma oyuncular koşusuyla başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan oyuncular, 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Oyuncular dar alanda top kapma çalışması yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladı. Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o takıma pazar günü Alanyaspor ile yapılacak hazırlık maçından sonra katılacak. 
Kırmızı-beyazlı takım akşam antrenmanının ardından saat 21.15’de Alanya’ya gidecek ve pazar günü saat 21.00’da Oba Stadyumu’nda hazırlık maçında karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.