Antalyaspor'dan flaş karar

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2018 - 10:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor'dan flaş karar

Antalyaspor'dan flaş karar
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Antalyaspor bir ilki gerçekleştirecek. Kırmızı-beyazlılar, okul formasını Antalyaspor yapıp sınıflara taşıyan okulun ismini, formanın ana sponsoru yaparak yeşil sahaya çıkacak.    Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Barbaros İlköğretim Okulu, bundan 2 yıl önce başlattığı ‘tuttuğun takımın formasıyla gelebilirsin’ uygulamasında, öğrencilerin çoğunun Antalyaspor formasıyla gelmesiyle birlikte, resmi kıyafetin yanında, okul formasını Antalyaspor’un forması olarak belirlemişti. Karar üzerine okula ziyarete gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, öğrenci ve öğretmenlerin Antalyaspor sevdasını karşılıksız bırakmadı. Öztürk ve yönetimi kulübe talimat vererek Alanyaspor maçına formaların göğüs kısmını, Barbaros Ortaokulu'na ayrılmasını istedi.  "Siz armamızı sınıflara taşıdınız, biz de sizleri yeşil sahalara taşıyoruz"  Formanın görseli Antalyaspor'un resmi hesaplarından da ‘Siz armamızı sınıflarınıza taşıdınız, biz de sizleri formamız üzerinde sahalara taşıyoruz” mesajıyla paylaşıldı. Beyaz formaya kırmızı harflerle Barbaros Ortaokul’u yazılan forma sade tasarımıyla dikkat çekerken, sosyal medyada taraftarlardan kulübe ve sponsorluğa destek olan turizmci Tolga Cömertoğlu’na teşekkür mesajları yağdı. 
Antalyaspor'dan flaş karar

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Antalyaspor bir ilki gerçekleştirecek. Kırmızı-beyazlılar, okul formasını Antalyaspor yapıp sınıflara taşıyan okulun ismini, formanın ana sponsoru yaparak yeşil sahaya çıkacak. 
 

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Barbaros İlköğretim Okulu, bundan 2 yıl önce başlattığı ‘tuttuğun takımın formasıyla gelebilirsin’ uygulamasında, öğrencilerin çoğunun Antalyaspor formasıyla gelmesiyle birlikte, resmi kıyafetin yanında, okul formasını Antalyaspor’un forması olarak belirlemişti. Karar üzerine okula ziyarete gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, öğrenci ve öğretmenlerin Antalyaspor sevdasını karşılıksız bırakmadı. Öztürk ve yönetimi kulübe talimat vererek Alanyaspor maçına formaların göğüs kısmını, Barbaros Ortaokulu'na ayrılmasını istedi. 

"Siz armamızı sınıflara taşıdınız, biz de sizleri yeşil sahalara taşıyoruz" 
Formanın görseli Antalyaspor'un resmi hesaplarından da ‘Siz armamızı sınıflarınıza taşıdınız, biz de sizleri formamız üzerinde sahalara taşıyoruz” mesajıyla paylaşıldı. Beyaz formaya kırmızı harflerle Barbaros Ortaokul’u yazılan forma sade tasarımıyla dikkat çekerken, sosyal medyada taraftarlardan kulübe ve sponsorluğa destek olan turizmci Tolga Cömertoğlu’na teşekkür mesajları yağdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.