Antalyaspor’da (yeniden) Ali Şafak Öztürk Dönemi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor’da (yeniden) Ali Şafak Öztürk Dönemi

Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulunda Öztürk, başkanlığa seçildi
Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Ali Şafak Öztürk, 3 yıllığına başkan olarak seçildi. Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Antalyaspor A.Ş. yönetim kurulu listesi ve görev süresinin belirlendiği toplantıda divan başkanlığına Turgay Soyar seçildi. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Derneği Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kulüpler Birliği'nin Euro ile maaş alan futbolcuların durumunun görüşüleceği toplantıda olduğu için genel kurula katılamadı. Toplantıda Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu da, yeni yönetimin genç ve dinamik bir kadro olduğunu söyledi. Terzioğlu, “Bu kadro şeffaf bir yönetim anlayışını belirleyecektir. Bu dönemde birlik beraberlik içerisinde olunmalıdır. Eleştiriler Antalyaspor geleceğine katkı verecek şekilde olmalı. Antalyaspor'u dostça geçinerek çok iyi yerlere getirmeliyiz" dedi. Antalyaspor yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: “Ali Şafak Öztürk, Nurettin Ünal, Ziya Erbaş, Bora Terzioğlu, Neşet Koçkar, Emin Murat Süğlün, Erhan Erdem, Berkay Bahar, Emre Önen, Özgür Kasapoğlu, Abdurrahman Tolga Çelik, Alpaslan Arslanca, Atilla Akıncı, Eser Demir, Mert Osmanlar, Aytaç Altay, Melih Beken, Bekir Kara, Emin Kemal Hesapçıoğlu.”
Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulunda Öztürk, başkanlığa seçildi

Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Ali Şafak Öztürk, 3 yıllığına başkan olarak seçildi.

Antalyaspor A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Antalyaspor A.Ş. yönetim kurulu listesi ve görev süresinin belirlendiği toplantıda divan başkanlığına Turgay Soyar seçildi. Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Derneği Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kulüpler Birliği'nin Euro ile maaş alan futbolcuların durumunun görüşüleceği toplantıda olduğu için genel kurula katılamadı.

Toplantıda Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu da, yeni yönetimin genç ve dinamik bir kadro olduğunu söyledi. Terzioğlu, “Bu kadro şeffaf bir yönetim anlayışını belirleyecektir. Bu dönemde birlik beraberlik içerisinde olunmalıdır. Eleştiriler Antalyaspor geleceğine katkı verecek şekilde olmalı. Antalyaspor'u dostça geçinerek çok iyi yerlere getirmeliyiz" dedi.

Antalyaspor yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

“Ali Şafak Öztürk, Nurettin Ünal, Ziya Erbaş, Bora Terzioğlu, Neşet Koçkar, Emin Murat Süğlün, Erhan Erdem, Berkay Bahar, Emre Önen, Özgür Kasapoğlu, Abdurrahman Tolga Çelik, Alpaslan Arslanca, Atilla Akıncı, Eser Demir, Mert Osmanlar, Aytaç Altay, Melih Beken, Bekir Kara, Emin Kemal Hesapçıoğlu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.