Antalyaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 03.06.2020 - 11:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor

Antalyaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı
 Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında 13 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çalışmalarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde devam eden kırmızı-beyazlılar, sabah fitness salonunda çalışırken, akşam antrenmanını tesislerdeki Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ile başlayan akşam antrenmanı, istasyon çalışmaları ile devam etti. Teknik direktör Tamer Tuna, daha sonra takıma taktik antrenman yaptırdı.
Antalyaspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

 Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında 13 Haziran Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çalışmalarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde devam eden kırmızı-beyazlılar, sabah fitness salonunda çalışırken, akşam antrenmanını tesislerdeki Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirdi.

Isınma hareketleri ile başlayan akşam antrenmanı, istasyon çalışmaları ile devam etti.

Teknik direktör Tamer Tuna, daha sonra takıma taktik antrenman yaptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.