Antalyaspor ara vermeden Fenerbahçe hazırlıklarına başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalyaspor ara vermeden Fenerbahçe hazırlıklarına başladı

Antalyaspor ara vermeden Fenerbahçe hazırlıklarına başladı
 Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.  Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek tur atlayan Antalyaspor, pazartesi günü karşılaşacağı Fenarbahçe maçının hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma oyunu yaptı. Basına kapalı bölümde çift kale taktik maçla idman tamamlandı. Antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlemlenirken, Korkmaz oyuncularına topa daha çok sahip olmasını ve mücadele etmelerini istedi. Darıca Gençlerbirliği maçında forma giyen futbolcular takımdan ayrı yenileme çalışması yaptı.  Antrenmana kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olan Celutska,Diego,Maicon ve sakat Charles ile Mevlüt katılmadı. 
Antalyaspor ara vermeden Fenerbahçe hazırlıklarına başladı

 Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek tur atlayan Antalyaspor, pazartesi günü karşılaşacağı Fenarbahçe maçının hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma oyunu yaptı. Basına kapalı bölümde çift kale taktik maçla idman tamamlandı. Antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlemlenirken, Korkmaz oyuncularına topa daha çok sahip olmasını ve mücadele etmelerini istedi. Darıca Gençlerbirliği maçında forma giyen futbolcular takımdan ayrı yenileme çalışması yaptı. 
Antrenmana kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olan Celutska,Diego,Maicon ve sakat Charles ile Mevlüt katılmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.