ANTALYASPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN

Spor 18.05.2015 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYASPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN

ANTALYASPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN
 Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 4-3'lük Antalyaspor galibiyeti sonrası, süper lige çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.  PTT 1. Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Osmanlıspor bitime bir hafta kala süper lige yükseldi. Maç sonrası Osmanlısporlu futbolcular büyük mutluluk yaşadı. Futbolcular mutluluklarını taraftarları ile de paylaşmayı ihmal etmedi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, kazanmayı çok arzu ettiklerini belirterek, süper ligin şansını sonuna kadar götüreceklerini kaydetti. Antalyaspor’un Play-off'tan da olsa süper lige çıkacağının altını çizen Göksu, “Ama çözemediğim nokta var. Rakip aynı hareketi yapıyor ama hakem ona kart vermiyor. Hakemleri konuşmak istemiyorum. Bu konuşmama ceza verecekse versinler. Neyse onu yapın. Hakemler akşam izlesin maçı. 40 saniye içinde iki sarı kart yedik. Rakip yapıyor aynı hareketi onlara bir şey yok. Futbol, futbolluktan çıkmasın. Hakemler hakkında konuşmazdım. Bugün dayanamadım konuştum. Futbol skor oyunu onlar galip geldi. Başarılar diliyorum. Antalyaspor için Play-off'ta da olsun mutlaka şampiyon olacak ve süper lige çıkacak” dedi. OSMANLISPOR CEPHESİ Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, göreve geldiği ilk günden bu yana finali yapmak için çalıştıklarını belirtti. Son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını aktaran Tütüneker, “Bu bizim için bir dönemdi. Sonunda yakaladığımız için mutluyuz. Süper lige çıktık. Son haftalarda ofansif değil defansif yönümüzü iyi oynamamız bizi bu yerlere getirdi. Oyunu iki yönlü oynadık, istediğimiz buydu. Öne doğru iyi oynuyorduk. İyi pas yapıyorduk. Defansif yönde sıkıntılar vardı. Onu iyileştirdik. Son haftalarda yerine oturdu. Finali de getirdik mutluyuz. Tek maçımız kaldı. Sezon bitiyor” diye konuştu. "Adana Demirspor’un puan kaybetmesi, maça çıkmadan önce sizi etkiledi mi?" sorusuna Tütüneker, “Puan avantajımız vardı rakiplerimizle. Kendi işimizi kendimiz bitirmek istedik. Galip gelmemiz lazımdı, galibiyeti düşündük. Bugün burada bu işi bitirmememiz gerektiğini söyledim futbolcularıma. Allah’ta nasip etti” diye cevap verdi. Tütüneker, haftaya düşme hattındaki Bucaspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, oyuncularını elinden geldiği kadar o maça motive edeceğini kaydetti. Öte yandan maçın ardından Osmanlısporlu futbolculara, Antalyaspor taraftarı pet şişe ve yabancı cisim attı. Kırmızı-beyazlı taraftarlara çevik kuvvet ekibi tribünlere çıkarak müdahale etti. Futbolcular taraftarların pet şişe ve yabancı cisim yağdırması dolayısıyla soyunma odasına giremedi. Bunun üzerine Çevik kuvvet ekipleri kalkanları ile futbolcuların soyunma odasına gitmesini sağladı.
ANTALYASPOR - OSMANLISPOR MAÇININ ARDINDAN

 Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 4-3'lük Antalyaspor galibiyeti sonrası, süper lige çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi. 
PTT 1. Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Osmanlıspor bitime bir hafta kala süper lige yükseldi. Maç sonrası Osmanlısporlu futbolcular büyük mutluluk yaşadı. Futbolcular mutluluklarını taraftarları ile de paylaşmayı ihmal etmedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, kazanmayı çok arzu ettiklerini belirterek, süper ligin şansını sonuna kadar götüreceklerini kaydetti.
Antalyaspor’un Play-off'tan da olsa süper lige çıkacağının altını çizen Göksu, “Ama çözemediğim nokta var. Rakip aynı hareketi yapıyor ama hakem ona kart vermiyor. Hakemleri konuşmak istemiyorum. Bu konuşmama ceza verecekse versinler. Neyse onu yapın. Hakemler akşam izlesin maçı. 40 saniye içinde iki sarı kart yedik. Rakip yapıyor aynı hareketi onlara bir şey yok. Futbol, futbolluktan çıkmasın. Hakemler hakkında konuşmazdım. Bugün dayanamadım konuştum. Futbol skor oyunu onlar galip geldi. Başarılar diliyorum. Antalyaspor için Play-off'ta da olsun mutlaka şampiyon olacak ve süper lige çıkacak” dedi.

OSMANLISPOR CEPHESİ
Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, göreve geldiği ilk günden bu yana finali yapmak için çalıştıklarını belirtti.
Son 7 haftada 6 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını aktaran Tütüneker, “Bu bizim için bir dönemdi. Sonunda yakaladığımız için mutluyuz. Süper lige çıktık. Son haftalarda ofansif değil defansif yönümüzü iyi oynamamız bizi bu yerlere getirdi. Oyunu iki yönlü oynadık, istediğimiz buydu. Öne doğru iyi oynuyorduk. İyi pas yapıyorduk. Defansif yönde sıkıntılar vardı. Onu iyileştirdik. Son haftalarda yerine oturdu. Finali de getirdik mutluyuz. Tek maçımız kaldı. Sezon bitiyor” diye konuştu.
"Adana Demirspor’un puan kaybetmesi, maça çıkmadan önce sizi etkiledi mi?" sorusuna Tütüneker, “Puan avantajımız vardı rakiplerimizle. Kendi işimizi kendimiz bitirmek istedik. Galip gelmemiz lazımdı, galibiyeti düşündük. Bugün burada bu işi bitirmememiz gerektiğini söyledim futbolcularıma. Allah’ta nasip etti” diye cevap verdi.
Tütüneker, haftaya düşme hattındaki Bucaspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, oyuncularını elinden geldiği kadar o maça motive edeceğini kaydetti.
Öte yandan maçın ardından Osmanlısporlu futbolculara, Antalyaspor taraftarı pet şişe ve yabancı cisim attı. Kırmızı-beyazlı taraftarlara çevik kuvvet ekibi tribünlere çıkarak müdahale etti. Futbolcular taraftarların pet şişe ve yabancı cisim yağdırması dolayısıyla soyunma odasına giremedi. Bunun üzerine Çevik kuvvet ekipleri kalkanları ile futbolcuların soyunma odasına gitmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.