ANTALYALILAR MEZARLIKLARA KOŞTU

Gündem 23.09.2015 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYALILAR MEZARLIKLARA KOŞTU

ANTALYA’DA BAYRAM AREFESİNDE MEZARLIKLAR DOLDU TAŞTI
 Kurban Bayramı arifesi dolayısıyla mezarlıklar doldu taştı. Andızlı ve Uncalı mezarlıklarında yakınlarının kabirlerini ziyaret eden Antalyalılar, şehitlikleri de unutmadı. Her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayram da mezarlıklar, yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Vatandaşlar, Uncalı Mezarlığı'nda bulunan Antalya Garnizon Şehitliği'nde unutulmadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren şehitliğe gelen Antalyalılar, dua okudu. Şehit yakınları da şehitlerinin mezarları başında dua etti, mezarların üzerini çiçeklerle donattı. Araç girişinin yasak olduğu Uncalı Mezarlığı'nda engelli ve yaşlılar için akülü araçlar tahsis edildi. Ziyaretçilerin arasında 1994 yılında şehit olan Jandarma Er Hakan Karakaya'nın annesi Fatma Karakaya da vardı. Oğlunun mezar taşını öpen Karakaya, elleriyle mezar taşını sildi, kurumuş çiçek dallarını topladı, dua okudu. Şehitlikte görevli subaylar, annenin yanına giderek elini öptü, bayramlaştı. Ebediyete uğurladıkları yakınları için Yasin-i şerif okutan vatandaşlara, Uncalı ve Andızlı mezarlıklarının girişinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından fide ve çikolata dağıtıldı. Mezarlıkların girişinde stant kuran çiçekçiler de, ziyaretçilerin taleplerini karşılamak için çaba gösterdi.
ANTALYA’DA BAYRAM AREFESİNDE MEZARLIKLAR DOLDU TAŞTI

 Kurban Bayramı arifesi dolayısıyla mezarlıklar doldu taştı. Andızlı ve Uncalı mezarlıklarında yakınlarının kabirlerini ziyaret eden Antalyalılar, şehitlikleri de unutmadı.

Her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayram da mezarlıklar, yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Vatandaşlar, Uncalı Mezarlığı'nda bulunan Antalya Garnizon Şehitliği'nde unutulmadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren şehitliğe gelen Antalyalılar, dua okudu. Şehit yakınları da şehitlerinin mezarları başında dua etti, mezarların üzerini çiçeklerle donattı. Araç girişinin yasak olduğu Uncalı Mezarlığı'nda engelli ve yaşlılar için akülü araçlar tahsis edildi.

Ziyaretçilerin arasında 1994 yılında şehit olan Jandarma Er Hakan Karakaya'nın annesi Fatma Karakaya da vardı. Oğlunun mezar taşını öpen Karakaya, elleriyle mezar taşını sildi, kurumuş çiçek dallarını topladı, dua okudu. Şehitlikte görevli subaylar, annenin yanına giderek elini öptü, bayramlaştı. Ebediyete uğurladıkları yakınları için Yasin-i şerif okutan vatandaşlara, Uncalı ve Andızlı mezarlıklarının girişinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından fide ve çikolata dağıtıldı. Mezarlıkların girişinde stant kuran çiçekçiler de, ziyaretçilerin taleplerini karşılamak için çaba gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.