ANTALYA'DA MAZOT HIRSIZLIĞI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2013 - 14:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA MAZOT HIRSIZLIĞI

ANTALYA (İHA) - Antalya'da TIR ve kamyonların mazot deposu kapaklarını kırarak hortumla mazot çaldıkları ileri sürülen 2 kişi ve bu mazotu aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Antalya'da TIR ve kamyonların mazot deposu kapaklarını kırarak hortumla mazot çaldıkları ileri sürülen 2 kişi ve bu mazotu aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesinin çeşitli mahallelerinde TIR ve kamyonlardan mazot hırsızlığı ihbarı üzerine Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Özellikle Dokuma, Varsak ve Ünsal Mahallesi'nde araştırma yapan ekipler, TIR'dan mazot çalan H.Y. (20) ve T.T.'yi (20) suçüstü yakaladı. Kaçak mazotu aldığı ileri sürülen Z.B. de (30) gözaltına alındı. Zanlıların mazot hırsızlığını kiralık otomobille yaptığı ve mazot bidonlarını Vakıf Zeytinliği'nde sakladıkları tespit edildi. Daha önce Kepez ve Muratpaşa ilçesinde birden fazla mazot hırsızlıklarına karıştıkları belirlenen zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
ANTALYA (İHA) - Antalya'da TIR ve kamyonların mazot deposu kapaklarını kırarak hortumla mazot çaldıkları ileri sürülen 2 kişi ve bu mazotu aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da TIR ve kamyonların mazot deposu kapaklarını kırarak hortumla mazot çaldıkları ileri sürülen 2 kişi ve bu mazotu aldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesinin çeşitli mahallelerinde TIR ve kamyonlardan mazot hırsızlığı ihbarı üzerine Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Özellikle Dokuma, Varsak ve Ünsal Mahallesi'nde araştırma yapan ekipler, TIR'dan mazot çalan H.Y. (20) ve T.T.'yi (20) suçüstü yakaladı. Kaçak mazotu aldığı ileri sürülen Z.B. de (30) gözaltına alındı. Zanlıların mazot hırsızlığını kiralık otomobille yaptığı ve mazot bidonlarını Vakıf Zeytinliği'nde sakladıkları tespit edildi. 
Daha önce Kepez ve Muratpaşa ilçesinde birden fazla mazot hırsızlıklarına karıştıkları belirlenen zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.