Antalya'da Hırsızlık Operasyonu

Gündem 09.09.2014 - 16:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Antalya'da Hırsızlık Operasyonu

Antalya ile Muğla'daki plajlara gelen tatilcilere ait otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.
Antalya'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda 1'i eski polis memuru 3 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, kentteki bazı plajlardaki hırsızlık ihbarlarının artması üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen A.U. (40), O.O. (40) ve A.A'yı (42) gözaltına aldı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda fotoğraf makinesi, kamera, ziynet eşyası, hırsızlıktan elde edildiği tespit edilen 6 bin lira ve 200 avro ile 2 sahte kimlik ele geçirildi. Zanlılardan, A.U'nun Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaparken 4 yıl önce meslekten ihraç edildiği öğrenildi. Zanlıların A.U'ya ait polis kartı ile Antalya ve Muğla'daki plajlara girdikleri ve tatilcilere ait otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptıkları iddia edildi. Zanlılardan O.O'nun 12 yıl, A.A'nın ise 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi. Zanlılar, polisteki ifadesinin ardından "Hırsızlık, Resmi evrakta sahtecilik ve görevli polis memuruna mukavemet" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi
Antalya ile Muğla'daki plajlara gelen tatilcilere ait otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da düzenlenen hırsızlık operasyonunda 1'i eski polis memuru 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kentteki bazı plajlardaki hırsızlık ihbarlarının artması üzerine soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen A.U. (40), O.O. (40) ve A.A'yı (42) gözaltına aldı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda fotoğraf makinesi, kamera, ziynet eşyası, hırsızlıktan elde edildiği tespit edilen 6 bin lira ve 200 avro ile 2 sahte kimlik ele geçirildi.

Zanlılardan, A.U'nun Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaparken 4 yıl önce meslekten ihraç edildiği öğrenildi. Zanlıların A.U'ya ait polis kartı ile Antalya ve Muğla'daki plajlara girdikleri ve tatilcilere ait otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yaptıkları iddia edildi.

Zanlılardan O.O'nun 12 yıl, A.A'nın ise 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.

Zanlılar, polisteki ifadesinin ardından "Hırsızlık, Resmi evrakta sahtecilik ve görevli polis memuruna mukavemet" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.