ANTALYA'DA BAHAR HAVASI

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 13:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA BAHAR HAVASI

HAVA SICAKLIĞININ 20 DERECE OLDUĞU KENTTE GÜNEŞLİ HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR, DÜNYACA ÜNLÜ KONYAALTI SAHİLİNDE DENİZE GİRİP GÜNEŞLENDİ
Yurdun birçok bölgesinde soğuk ve karlı hava etkisini sürdürürken, Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi. Türkiye'nin bazı bölgelerinde soğuk ve karlı hava etkili olurken, Antalya'da adeta ilkbahar mevsiminden kalma günler yaşanıyor. Antalya il merkezinde hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 18 dereceye ulaştı. Konyaaltı sahilini dolduran vatandaşlardan bazıları denize girip güneşlenirken, bazıları da kitap okuyup balık tutmayı tercih etti. Sahilde güneşli havanın keyfini çıkaran bazı vatandaşlar ise yürüyüş yaptı.
HAVA SICAKLIĞININ 20 DERECE OLDUĞU KENTTE GÜNEŞLİ HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR, DÜNYACA ÜNLÜ KONYAALTI SAHİLİNDE DENİZE GİRİP GÜNEŞLENDİ

Yurdun birçok bölgesinde soğuk ve karlı hava etkisini sürdürürken, Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi. 
Türkiye'nin bazı bölgelerinde soğuk ve karlı hava etkili olurken, Antalya'da adeta ilkbahar mevsiminden kalma günler yaşanıyor. Antalya il merkezinde hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 18 dereceye ulaştı. Konyaaltı sahilini dolduran vatandaşlardan bazıları denize girip güneşlenirken, bazıları da kitap okuyup balık tutmayı tercih etti. Sahilde güneşli havanın keyfini çıkaran bazı vatandaşlar ise yürüyüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.