ANTALYA'DA 1 HAFTALIK BEBEK CAMİ TUVALETİNE..

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 13:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA 1 HAFTALIK BEBEK CAMİ TUVALETİNE..

Antalya’nın Serik ilçesinde bir caminin bahçesinde 1 haftalık bebek bulundu.
Antalya’nın Serik ilçesinde bir caminin bahçesinde 1 haftalık bebek bulundu. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde, 1 haftalık bir bebek Serik Müftülük Camii'nin tuvaletine bırakıldı. Ağlama sesiyle bebeği fark eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesine götürülen kız bebeğe hemşireler ‘Gül’ adını verirken, yaklaşık 1 haftalık olduğu tahmin edilen bebek, yeni doğan yoğun bakım ünitesine alındı.Serik Devlet Hastane Başhekimi Yusuf Kara, bebeğe özenle baktıklarını ifade ederek, “Bebeğin ailesinin bir an evvel bulunmasını ümit ediyoruz. Hastanemizde bir süre misafir edeceğimiz bebek, ailesinin bulunamaması halinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilecek ancak o süreye kadar devletimizin ve hastanemizin şefkatli ellerinde kalacaktır” dedi.Bebeği bırakan kişinin bulunması için İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırmalara başlandı.
Antalya’nın Serik ilçesinde bir caminin bahçesinde 1 haftalık bebek bulundu.

Antalya’nın Serik ilçesinde bir caminin bahçesinde 1 haftalık bebek bulundu. 
Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde, 1 haftalık bir bebek Serik Müftülük Camii'nin tuvaletine bırakıldı. Ağlama sesiyle bebeği fark eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesine götürülen kız bebeğe hemşireler ‘Gül’ adını verirken, yaklaşık 1 haftalık olduğu tahmin edilen bebek, yeni doğan yoğun bakım ünitesine alındı.
Serik Devlet Hastane Başhekimi Yusuf Kara, bebeğe özenle baktıklarını ifade ederek, “Bebeğin ailesinin bir an evvel bulunmasını ümit ediyoruz. Hastanemizde bir süre misafir edeceğimiz bebek, ailesinin bulunamaması halinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilecek ancak o süreye kadar devletimizin ve hastanemizin şefkatli ellerinde kalacaktır” dedi.
Bebeği bırakan kişinin bulunması için İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından araştırmalara başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.