ANTALYA, RUSLAR İÇİN BİR NUMARA

Turizm 20.05.2014 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA, RUSLAR İÇİN BİR NUMARA

deniz,kum ve güneş
Rus turistler, Antalya destinasyonunda ortalama 8 gün tatil yapıyor.Antalya bölgesinde Rus turizm hareketliliği başladı. Ruslar, Antalya'daAlanya, Kemer, Kundu, Belek, Side, Manavgat Kızılağaç Turizm Bölgesi,Gündoğdu Turizm Merkezi, Çolaklı Turizm Merkezi ve Kaş ilçesinde tatil yapıyor. Rus turistlerin yüzde 94'ü tatillerini deniz,kum ve güneş turizmi şekillendiriyor.Ruslar, dünyada birinci sırada tatillerini Antalya'da yapıyor.Ruslar dünyada tatil yapmada önceliği Akdeniz ülkelerine veriyor bu bağlamda Antalya'nın birinci sırada yer alıyor.Rus turistlerin  Antalya'yı tercih etmelerindeki en önemli etkenler konaklama konforu, bütçeye uygun olması, insanlarının sıcak kanlı olması, mutfağının zenginliği, mesafe yakınlığı, iklimi ve deniz suyunun temiz olması.
deniz,kum ve güneş

Rus turistler, Antalya destinasyonunda ortalama 8 gün tatil yapıyor.Antalya bölgesinde Rus turizm hareketliliği başladı. Ruslar, Antalya'daAlanya, Kemer, Kundu, BelekSideManavgat Kızılağaç Turizm Bölgesi,Gündoğdu Turizm Merkezi, Çolaklı Turizm Merkezi ve Kaş ilçesinde tatil yapıyor. Rus turistlerin yüzde 94'ü tatillerini deniz,kum ve güneş turizmi şekillendiriyor.Ruslar, dünyada birinci sırada tatillerini Antalya'da yapıyor.Ruslar dünyada tatil yapmada önceliği Akdeniz ülkelerine veriyor bu bağlamda Antalya'nın birinci sırada yer alıyor.Rus turistlerin  Antalya'yı tercih etmelerindeki en önemli etkenler konaklama konforu, bütçeye uygun olması, insanlarının sıcak kanlı olması, mutfağının zenginliği, mesafe yakınlığı, iklimi ve deniz suyunun temiz olması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.