Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası Konser Verdi

Sanat 01.09.2014 - 09:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası Konser Verdi

Orkestra "International Violin Masterclass" yarışması öncesi gala konseri verdi.
Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası "International Violin Masterclass" yarışması öncesi gala konseri verdi. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda düzenlenen konserde, orkestrayı Muhammed Rauf yönetti. Yaşları 7 ile 15 arasında değişen çocuklardan oluşan 25 kişilik orkestra, ünlü bestekarların eserlerini kemanlarıyla icra etti. Konsere keman sanatçısı Josef Ziga, akordeon sanatçısı Rovsen Feyzullayev ve piyanist Cemile Arif de eşlik etti. Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda izleyenler, minik sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. Konseri Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel ile çok sayıda sanat sever izledi. Orkestra şefi Rauf, konser öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, orkestrayı 2011'de kurulduklarını ve 100 kemancının bulunduğunu söyledi. Bugün verecekleri konserde 25 kemancının yer aldığını belirten Rauf, "International Violin Masterclass' yarışması kapsamında Mart 2015'te 2 ülkeye gideceğiz ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bugün vereceğimiz konser öncesi 40 saat çalışma yaptık ve yarışmanın gala konserini veriyoruz. Katılacağımız yarışmada bugün sunacağımız gösteriyi yapacağız" dedi.
Orkestra "International Violin Masterclass" yarışması öncesi gala konseri verdi.

Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası "International Violin Masterclass" yarışması öncesi gala konseri verdi.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda düzenlenen konserde, orkestrayı Muhammed Rauf yönetti. Yaşları 7 ile 15 arasında değişen çocuklardan oluşan 25 kişilik orkestra, ünlü bestekarların eserlerini kemanlarıyla icra etti.

Konsere keman sanatçısı Josef Ziga, akordeon sanatçısı Rovsen Feyzullayev ve piyanist Cemile Arif de eşlik etti. Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda izleyenler, minik sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

Konseri Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel ile çok sayıda sanat sever izledi.

Orkestra şefi Rauf, konser öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, orkestrayı 2011'de kurulduklarını ve 100 kemancının bulunduğunu söyledi.

Bugün verecekleri konserde 25 kemancının yer aldığını belirten Rauf, "International Violin Masterclass' yarışması kapsamında Mart 2015'te 2 ülkeye gideceğiz ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bugün vereceğimiz konser öncesi 40 saat çalışma yaptık ve yarışmanın gala konserini veriyoruz. Katılacağımız yarışmada bugün sunacağımız gösteriyi yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.