Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor

Spor 11.10.2018 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor

Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu’nun birlikte düzenlediği “4’ncü Efsaneler Kupası” 13 Ekim Cumartesi günü yapılıyor. Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Martin Groth, Ailton, Fabian Ernst gibi dönemin yıldız futbolcuları, turnuvada Türk-Alman dostluğu için ter dökecek.  Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan turnuva maçları 13 Ekim Cumartesi günü saat 11.00 - 17.00 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda yapılacak. Turnuvaya veteran 38 yaş üstü oyunculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Takımı, Alman Konsolosluk takımı, FC Adler, Werder Bremen, Galatasaray, Galatasaray Lisesi, TUİ, Hannover 96, AYAZMA takımları katılıyor.  Ünlü isimler sahada  Türk-Alman dostluğunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuvada, Antalyalıların yakından tanıdığı Fabian Ernst, Selim Özer, Martin Groth, Necati Ateş, Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Savaş Koç, Ailton, Dieter Burdenksi, Volkan Arslan, Ali Bilgin ve Deniz Barış’ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcular sahaya çıkacak. 
Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu’nun birlikte düzenlediği “4’ncü Efsaneler Kupası” 13 Ekim Cumartesi günü yapılıyor. Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Martin Groth, Ailton, Fabian Ernst gibi dönemin yıldız futbolcuları, turnuvada Türk-Alman dostluğu için ter dökecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan turnuva maçları 13 Ekim Cumartesi günü saat 11.00 - 17.00 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda yapılacak. Turnuvaya veteran 38 yaş üstü oyunculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Takımı, Alman Konsolosluk takımı, FC Adler, Werder Bremen, Galatasaray, Galatasaray Lisesi, TUİ, Hannover 96, AYAZMA takımları katılıyor. 

Ünlü isimler sahada 
Türk-Alman dostluğunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuvada, Antalyalıların yakından tanıdığı Fabian Ernst, Selim Özer, Martin Groth, Necati Ateş, Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Savaş Koç, Ailton, Dieter Burdenksi, Volkan Arslan, Ali Bilgin ve Deniz Barış’ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcular sahaya çıkacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.