ANTALYA VERİLERİ YÜZ GÜLDÜRDÜ

Turizm 01.05.2022 - 18:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ANTALYA VERİLERİ YÜZ GÜLDÜRDÜ

Antalya'da veriler yüz güldürdü! Turist sayısında büyük artış…
Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle turizm hareketliliğinde hemen hemen tüm ülkelerde düşüş yaşanmıştı. Ancak salgının etkisini yitirmesiyle sektör yeniden canlanmaya başladı.  Turizm dendiğinde Türkiye'de akla ilk gelen noktalardan olan Antalya'dan gelen veriler de bu gerçeği gözler önüne seriyor. Kentteki turizm verileri geçen yıla oranlar büyük oranda artış gösteriyor. Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 1 Ocak-30 Nisan arası şehri hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı 2021 yılına göre yüzde 162 arttı.
Antalya'da veriler yüz güldürdü! Turist sayısında büyük artış…

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi nedeniyle turizm hareketliliğinde hemen hemen tüm ülkelerde düşüş yaşanmıştı. Ancak salgının etkisini yitirmesiyle sektör yeniden canlanmaya başladı. 


Turizm dendiğinde Türkiye'de akla ilk gelen noktalardan olan Antalya'dan gelen veriler de bu gerçeği gözler önüne seriyor. Kentteki turizm verileri geçen yıla oranlar büyük oranda artış gösteriyor.

Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 1 Ocak-30 Nisan arası şehri hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı 2021 yılına göre yüzde 162 arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.