Antalya siyah beyaza büründü

Spor 29.05.2017 - 09:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya siyah beyaza büründü

Antalya siyah beyaza büründü...
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında lider durumundaki Beşiktaş, şampiyonluk parolası ile çıktığı Gaziantepspor deplasmanından 4-0 skorla galip ayrılarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Antalya’daki Beşiktaşlılar sokaklara döküldü. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ligin bitimine 1 hafta kala ilan etmesi Antalya’da coşkuyla kutlandı. Maçları evinde ve dışarıda dev ekranda izleyen Beşiktaşlılar, maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokaklara fırladı. Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde kutlamalar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek yaktıkları meşalelerle adeta kendilerinden geçtiler. Daha sonra otomobilleri ile konvoy oluşturarak tur atan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Kutlamalar uzun süre devam ettikten sonra son buldu.
Antalya siyah beyaza büründü...

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında lider durumundaki Beşiktaş, şampiyonluk parolası ile çıktığı Gaziantepspor deplasmanından 4-0 skorla galip ayrılarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan etti. Antalya’daki Beşiktaşlılar sokaklara döküldü.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ligin bitimine 1 hafta kala ilan etmesi Antalya’da coşkuyla kutlandı. Maçları evinde ve dışarıda dev ekranda izleyen Beşiktaşlılar, maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokaklara fırladı. Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde kutlamalar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyleyerek yaktıkları meşalelerle adeta kendilerinden geçtiler. Daha sonra otomobilleri ile konvoy oluşturarak tur atan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

Kutlamalar uzun süre devam ettikten sonra son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.