ANTALYA POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE FIRKATEYN GEZİSİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2018 - 15:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE FIRKATEYN GEZİSİ

Antalya polisinden öğrencilere fırkateyn gezisi
Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü nezaretinde öğrenciler için Antalya açıklarında demirleyen TCG GEDİZ Fırkateynine gezi düzenlendi.   27 Eylül Preveze Deniz Zaferi kutlama faaliyetleri kapsamında Antalya limanı ziyaret edecek olan TCG GEDİZ Fırkateyni Kaleiçi Yat limanında halkın ziyaretine açıldı. Etkinlik kapsamında Antalya Emniyet müdürlüğü tarafından kentin çeşitli mahallerindeki okullardan 113 öğrenci ve valiliğin belirlediği 18 yetim ailesi ve çocuklarına yönelik gezi düzenlendi. Faruk Tugayoğlu İ.Ö.O. ile Muratpaşa Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu öğrencileri fırkateyni gezerek yetkililerden gemi hakkında bilgi aldı.  
Antalya polisinden öğrencilere fırkateyn gezisi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü nezaretinde öğrenciler için Antalya açıklarında demirleyen TCG GEDİZ Fırkateynine gezi düzenlendi.

 

27 Eylül Preveze Deniz Zaferi kutlama faaliyetleri kapsamında Antalya limanı ziyaret edecek olan TCG GEDİZ Fırkateyni Kaleiçi Yat limanında halkın ziyaretine açıldı. Etkinlik kapsamında Antalya Emniyet müdürlüğü tarafından kentin çeşitli mahallerindeki okullardan 113 öğrenci ve valiliğin belirlediği 18 yetim ailesi ve çocuklarına yönelik gezi düzenlendi. Faruk Tugayoğlu İ.Ö.O. ile Muratpaşa Ortaokulu ve İnönü Ortaokulu öğrencileri fırkateyni gezerek yetkililerden gemi hakkında bilgi aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.