Antalya merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 44 gözaltı

Asayiş 03.10.2017 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 44 gözaltı

Antalya merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 44 gözaltı
Antalya merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ'ye yönelik operasyonda ByLock kullandığı tespit edilen 44 şüpheli yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya merkezli Afyonkarahisar, İstanbul ve Trabzon illerinde ByLock kullandığı tespit edilen ve aralarında FETÖ/PDY'ye ait iş yerlerinde çalışan öğretmen, avukat, kamu görevlisi ve serbest meslek mensubu 57 şüpheli için operasyon düzenledi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri operasyonda 44 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Antalya’ya getirilirken, 13 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.
Antalya merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 44 gözaltı

Antalya merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ'ye yönelik operasyonda ByLock kullandığı tespit edilen 44 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya merkezli Afyonkarahisar, İstanbul ve Trabzon illerinde ByLock kullandığı tespit edilen ve aralarında FETÖ/PDY'ye ait iş yerlerinde çalışan öğretmen, avukat, kamu görevlisi ve serbest meslek mensubu 57 şüpheli için operasyon düzenledi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri operasyonda 44 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Antalya’ya getirilirken, 13 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.