Antalya-Konya yolunda etkili kar yağışı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2019 - 13:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya-Konya yolunda etkili kar yağışı

Antalya-Konya yolunda etkili kar yağışı
ntalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Ulaşım ise güçlükle sağlanıyor.   Akseki'de sabah saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle bin 825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisinde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çok sayıda iş makinesiyle yol açma çalışmalarını sürdürürken, bölge trafik ve jandarma ekipleri zincirsiz ve uzun araçların geçişine izin vermiyor.   Bölgede kar kalınlığının ise 1 metreye ulaştığı öğrenildi.
Antalya-Konya yolunda etkili kar yağışı

ntalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Ulaşım ise güçlükle sağlanıyor.

 

Akseki'de sabah saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle bin 825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisinde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çok sayıda iş makinesiyle yol açma çalışmalarını sürdürürken, bölge trafik ve jandarma ekipleri zincirsiz ve uzun araçların geçişine izin vermiyor.

 

Bölgede kar kalınlığının ise 1 metreye ulaştığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.