ANTALYA KAŞ AÇIKLARINDA DEPREM

Gündem 19.10.2021 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ANTALYA KAŞ AÇIKLARINDA DEPREM

ANTALYA KAŞ AÇIKLARINDA DEPREM
Antalya Kaş açıklarında saat 08.32'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Kaş'ın 155 km açığı, büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.     KANDİLLİDEN AÇIKLAMA Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Akdeniz, büyüklüğünü 6.1 olarak açıkladı.   AFAD'DAN AÇIKLAMA AFAD, deprem sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Akdeniz'de Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır."   DEPREM ÇOK SAYIDA İLDEN HİSSEDİLDİ Deprem Antalya'nın yanı sıra Aydın, Mersin, İzmir, Denizli ve çevresinde de hissedildi.      
ANTALYA KAŞ AÇIKLARINDA DEPREM

Antalya Kaş açıklarında saat 08.32'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Kaş'ın 155 km açığı, büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

 

 

KANDİLLİDEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Akdeniz, büyüklüğünü 6.1 olarak açıkladı.

 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD, deprem sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Akdeniz'de Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır."

 

DEPREM ÇOK SAYIDA İLDEN HİSSEDİLDİ

Deprem Antalya'nın yanı sıra Aydın, Mersin, İzmir, Denizli ve çevresinde de hissedildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.