Antalya Emniyetinden Büyük Operasyon

Asayiş 24.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya Emniyetinden Büyük Operasyon

Antalya Emniyetinden Büyük Operasyon
Antalya İl  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Antalya’da uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan (M.Y) isimli şahsın  Aksu ilçesi Dumanlar ve Gökdere Mahallelerinde kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine, adrese yaptığı operasyonda (M.Y.) isimli şahsın tarlasında, ikametinde ve aracında yapılan aramada (480) kök kenevir bitkisi ve (17) kilogram kurutulmaya bırakılmış esrar maddesi ele geçirdi. (M.Y.) isimli şahıs sorgusunun ardından, adli işlemleri için Cumhuriyet savcılığa sevkedilmiştir.  
Antalya Emniyetinden Büyük Operasyon

Antalya İl  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Antalya’da uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan (M.Y) isimli şahsın  Aksu ilçesi Dumanlar ve Gökdere Mahallelerinde kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine, adrese yaptığı operasyonda (M.Y.) isimli şahsın tarlasında, ikametinde ve aracında yapılan aramada (480) kök kenevir bitkisi ve (17) kilogram kurutulmaya bırakılmış esrar maddesi ele geçirdi.

(M.Y.) isimli şahıs sorgusunun ardından, adli işlemleri için Cumhuriyet savcılığa sevkedilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.