Antalya'daki orman yangınıyla ilgili açıklama

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2018 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'daki orman yangınıyla ilgili açıklama

Antalya'da 50 hektarlık orman yangınıyla ilgili açıklama
Yangında 39 arazöz, 221 yangın işçisi, 6 söndürme helikopteri, 2 Amfibik uçak, 1 idare helikopteri ile 9 dozer görev yaptı Antalya'nın Aksu ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangınıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Antalya'da bugün çıkan yangınla ilgili olarak Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Antalya Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Antalya Orman İşletme Şefliği Aksu ilçesi Kurşunlu ve Yurtpınar mahalleleri yakınlarında saat 12.50'de orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle genişleme eğilimi gösteren yangına bölge müdürlüğümüz söndürme ekiplerinin müdahalesi devam etmektedir. Yangına şu ana kadar 39 adet arazöz, 221 yangın işçisi, 6 söndürme helikopteri, 2 Amfibik uçak, 1 idare helikopteri ve 9 adet dozer ile müdahale edildi. Yaklaşık 50 hektar orman alanı zarar gördü" denildi.
Antalya'da 50 hektarlık orman yangınıyla ilgili açıklama

Yangında 39 arazöz, 221 yangın işçisi, 6 söndürme helikopteri, 2 Amfibik uçak, 1 idare helikopteri ile 9 dozer görev yaptı

Antalya'nın Aksu ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangınıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Antalya'da bugün çıkan yangınla ilgili olarak Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Antalya Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Antalya Orman İşletme Şefliği Aksu ilçesi Kurşunlu ve Yurtpınar mahalleleri yakınlarında saat 12.50'de orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle genişleme eğilimi gösteren yangına bölge müdürlüğümüz söndürme ekiplerinin müdahalesi devam etmektedir. Yangına şu ana kadar 39 adet arazöz, 221 yangın işçisi, 6 söndürme helikopteri, 2 Amfibik uçak, 1 idare helikopteri ve 9 adet dozer ile müdahale edildi. Yaklaşık 50 hektar orman alanı zarar gördü" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.