Antalya'da uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 14.02.2020 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu

Antalya'da uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.  İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Antalya Caddesi'nde S.Ç'nin, Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde de G.Ö'nün üzerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Haklarında "Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakılan S.Ç. ve G.Ö'nün, uyuşturucu maddeyi İ.D'den aldıklarını belirtmeleri üzerine polis tarafından çalışma başlatıldı. İ.D'nin iş yerine ve ikametine düzenlenen operasyonda, hassas terazi, tütün sarma makinesi, kompresör, 2 kilo 600 gram kıyılmış tütün ve 2 bin makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.D, emniyetteki işlemlerin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Antalya'da uyuşturucu ve kaçak tütün operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Antalya Caddesi'nde S.Ç'nin, Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde de G.Ö'nün üzerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Haklarında "Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakılan S.Ç. ve G.Ö'nün, uyuşturucu maddeyi İ.D'den aldıklarını belirtmeleri üzerine polis tarafından çalışma başlatıldı. İ.D'nin iş yerine ve ikametine düzenlenen operasyonda, hassas terazi, tütün sarma makinesi, kompresör, 2 kilo 600 gram kıyılmış tütün ve 2 bin makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.D, emniyetteki işlemlerin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.