ANTALYA'DA TERÖR OPERASYONU: 11 GÖZALTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2016 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA TERÖR OPERASYONU: 11 GÖZALTI

ANTALYA GENELİNDE TERÖR OPERASYONU: 11 GÖZALTI
Antalya'nın 5 ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 5 ilçede farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere TEM'e getirildi. Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu zanlıların, 'araç taşlama ve kundaklama, polise mukavemet, kamu malına zarar verme, molotofkokteyli atma' gibi yasa dışı sokak eylemlerine karıştıkları öne sürüldü.
ANTALYA GENELİNDE TERÖR OPERASYONU: 11 GÖZALTI

Antalya'nın 5 ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 5 ilçede farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere TEM'e getirildi.

Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu zanlıların, 'araç taşlama ve kundaklama, polise mukavemet, kamu malına zarar verme, molotofkokteyli atma' gibi yasa dışı sokak eylemlerine karıştıkları öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.