ANTALYA'DA SULAMA KANALINA GİREN ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Gündem 22.05.2015 - 14:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA SULAMA KANALINA GİREN ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ANTALYA'DA SULAMA KANALINA GİREN ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Antalya'nın Kepez ilçesinde serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren çocuk ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre, Baraj Mahallesi’ndeki sulama kanalına serinlemek için giren 10 yaşındaki Ferhat Nas, birden suda batıp çıkmaya başladı. Akıntıyla sürüklenen ve su yutan Nas’ı arkadaşları güçlükle kıyıya çıkardı. Çocuklar arkadaşları için hemen 112 sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ferhat Nas’a müdahale etti. Çok miktarda su yutan ve bilinci kapalı olan Ferhat Nas, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Nas’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi. Öte yandan, olayı yaşandığı kanalın çevresinde çok sayıda, ‘Kanalda yüzmek tehlikeli ve yasaktır’ levhasının bulunduğu görüldü.
ANTALYA'DA SULAMA KANALINA GİREN ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Antalya'nın Kepez ilçesinde serinlemek için girdiği sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren çocuk ölümden döndü.
Edinilen bilgiye göre, Baraj Mahallesi’ndeki sulama kanalına serinlemek için giren 10 yaşındaki Ferhat Nas, birden suda batıp çıkmaya başladı. Akıntıyla sürüklenen ve su yutan Nas’ı arkadaşları güçlükle kıyıya çıkardı. Çocuklar arkadaşları için hemen 112 sağlık ekiplerini çağırdı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ferhat Nas’a müdahale etti. Çok miktarda su yutan ve bilinci kapalı olan Ferhat Nas, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Nas’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtildi.
Öte yandan, olayı yaşandığı kanalın çevresinde çok sayıda, ‘Kanalda yüzmek tehlikeli ve yasaktır’ levhasının bulunduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.