Antalya'da şehitler için kavurma dağıtıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 12.03.2020 - 15:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da şehitler için kavurma dağıtıldı

Antalya'da, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerler için kavurma dağıtıldı, dua edildi.
Antalya'da, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit düşen askerler için kavurma dağıtıldı. Antalya Kasaplar Odası tarafından, Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı'nda "Şehitlerimiz için Kavurma" programı düzenlendi. İl Müftüsü Osman Artan'ın, şehitler için yaptığı duanın ardından kazanlarda pişirilen kavurma ve pilav, vatandaşlara ikram edildi. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili de olan Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, birlik ve beraberliğin her zaman önemli olduğunu söyledi. Duanın önemini anlatan Yardımcı, "Şehitlerimize dua için vatandaşımıza kavurma dağıtıyoruz. Şehitlerimiz için ne yapsak az. Gün birlik, beraberlik günüdür. Ruhları şad olsun. " diye konuştu. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise esnaf odalarının birliktelikleriyle örnek olduğunu, anlamlı bir program olduğunu bildirdi.
Antalya'da, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hain hava saldırısında şehit düşen askerler için kavurma dağıtıldı, dua edildi.

Antalya'da, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit düşen askerler için kavurma dağıtıldı.

Antalya Kasaplar Odası tarafından, Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı'nda "Şehitlerimiz için Kavurma" programı düzenlendi.

İl Müftüsü Osman Artan'ın, şehitler için yaptığı duanın ardından kazanlarda pişirilen kavurma ve pilav, vatandaşlara ikram edildi.

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili de olan Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, birlik ve beraberliğin her zaman önemli olduğunu söyledi.

Duanın önemini anlatan Yardımcı, "Şehitlerimize dua için vatandaşımıza kavurma dağıtıyoruz. Şehitlerimiz için ne yapsak az. Gün birlik, beraberlik günüdür. Ruhları şad olsun. " diye konuştu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise esnaf odalarının birliktelikleriyle örnek olduğunu, anlamlı bir program olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.