ANTALYA'DA PTT SOYGUNU

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2020 - 08:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA PTT SOYGUNU

Antalya'da kargo gönderme bahanesiyle elindeki kutuyla PTT şubesine giren bir kişi, kasadaki yaklaşık 5 bin lirayı alarak kaçtı.
Antalya'da kargo gönderme bahanesiyle elindeki kutu ile PTT şubesine giren bir kişi, kutudan çıkardığı ekmek bıçağıyla kadın çalışanı tehdit edip kasadaki yaklaşık 5 bin lirayı alarak kaçtı.   Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Sütçüler Caddesi'ndeki Habibler PTT şubesine giren bir kişi, PTT çalışanı Serpil Büyük'ü "Bankaya borcum var, zaten cezaevine gireceğim." diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.  Şüphelinin kasadaki paraları alarak kaçtığı belirtildi.    İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şubedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin yaya olarak kaçtığını tespit etti. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya'da kargo gönderme bahanesiyle elindeki kutuyla PTT şubesine giren bir kişi, kasadaki yaklaşık 5 bin lirayı alarak kaçtı.

Antalya'da kargo gönderme bahanesiyle elindeki kutu ile PTT şubesine giren bir kişi, kutudan çıkardığı ekmek bıçağıyla kadın çalışanı tehdit edip kasadaki yaklaşık 5 bin lirayı alarak kaçtı.

 

Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Sütçüler Caddesi'ndeki Habibler PTT şubesine giren bir kişi, PTT çalışanı Serpil Büyük'ü "Bankaya borcum var, zaten cezaevine gireceğim." diyerek tehdit ettiği öne sürüldü. 

Şüphelinin kasadaki paraları alarak kaçtığı belirtildi. 

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Şubedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin yaya olarak kaçtığını tespit etti.

Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.