Antalya'da pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.04.2022 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Antalya'da pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı

Antalya'da pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı
Antalya'nın Serik ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı, şüpheli olay yerinden kaçtı. Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir marketin önünde bekleyen Burhanettin Limoncu'ya (40), kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Vücudunun değişik yerlerine saçmalar isabet eden Limoncu, ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibince Serik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis, araçla olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan, olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda, Limoncu'nun kendisini tüfekle kovalayan bir kişiden kaçarak markete girdiği, şüphelinin pompalı tüfeğiyle ateş açtığı görülüyor.
Antalya'da pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişi ağır yaralandı, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Kökez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir marketin önünde bekleyen Burhanettin Limoncu'ya (40), kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

Vücudunun değişik yerlerine saçmalar isabet eden Limoncu, ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibince Serik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Polis, araçla olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayıtlarda, Limoncu'nun kendisini tüfekle kovalayan bir kişiden kaçarak markete girdiği, şüphelinin pompalı tüfeğiyle ateş açtığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.