Antalya'da mehteranlar sağlık çalışanlarına moral için çaldı

(AA) - Anadolu Ajansı | 02.04.2020 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da mehteranlar sağlık çalışanlarına moral için çaldı

Antalya'da mehteranlar sağlık çalışanlarına moral için çaldı
Korkuteli Belediyesi Mehter Takımı, sağlık çalışanlarına moral için Korkuteli Devlet Hastanesi bahçesinde konser verdi. Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan ve "Evde kal" çağrılarına uyan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokak konserleri veren Korkuteli Belediyesi Mehter Takımı, bu kez de sağlık çalışanları için Korkuteli Devlet Hastanesi bahçesine gelerek konser verdi.  Maske ve eldiven kullanarak bazı marş ve eserleri seslendiren mehter takımına sağlık çalışanları da ıslık ve alkışlarla eşlik etti.  Yaklaşık yarım saat süren ve renkli görüntülerin yaşandığı konserin ardından mehter takımı sağlık çalışanlarına başarı dileyerek ayrıldı.  
Antalya'da mehteranlar sağlık çalışanlarına moral için çaldı

Korkuteli Belediyesi Mehter Takımı, sağlık çalışanlarına moral için Korkuteli Devlet Hastanesi bahçesinde konser verdi.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan ve "Evde kal" çağrılarına uyan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokak konserleri veren Korkuteli Belediyesi Mehter Takımı, bu kez de sağlık çalışanları için Korkuteli Devlet Hastanesi bahçesine gelerek konser verdi. 

Maske ve eldiven kullanarak bazı marş ve eserleri seslendiren mehter takımına sağlık çalışanları da ıslık ve alkışlarla eşlik etti. 

Yaklaşık yarım saat süren ve renkli görüntülerin yaşandığı konserin ardından mehter takımı sağlık çalışanlarına başarı dileyerek ayrıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.