Antalya’da kedilere temalı kedi evi

Gündem 03.09.2017 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da kedilere temalı kedi evi

Antalya Muratpaşa'da kedilere temalı kedi evi
Muratpaşa Belediyesi, çatısı, pencere ve kapısıyla 2 katlı tarihi bir Kaleiçi konağını andıran kedi evlerini yerleştirmeye devam ediyor   Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde 2 katlı olarak üretilen kedi evleri; çatısı, pencereleri, kapasıyla tarihi Kaleiçi konağını andırıyor. Kedi evleri Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün belirlediği noktalara yerleştiriliyor. 2017 yılının ilk 7 ayında toplam 27 kedi evi parklara yerleştirildi. Kedi evleri, mahallelilere emanet ediliyor.   Mama ve su kapları   Yılın ilk 7 ayında bin 145 kedi ve köpeği kısırlaştıran Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, aynı süre içinde sokak hayvanları için 7 adet dışkı ünitesi ile 39 adet mama ve su kabını da patilerin kullanımına sundu. Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca kedi evleri ile mama-su kaplarına mama ve su bırakıyor.
Antalya Muratpaşa'da kedilere temalı kedi evi

Muratpaşa Belediyesi, çatısı, pencere ve kapısıyla 2 katlı tarihi bir Kaleiçi konağını andıran kedi evlerini yerleştirmeye devam ediyor

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde 2 katlı olarak üretilen kedi evleri; çatısı, pencereleri, kapasıyla tarihi Kaleiçi konağını andırıyor. Kedi evleri Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün belirlediği noktalara yerleştiriliyor. 2017 yılının ilk 7 ayında toplam 27 kedi evi parklara yerleştirildi. Kedi evleri, mahallelilere emanet ediliyor.

 

Mama ve su kapları

 

Yılın ilk 7 ayında bin 145 kedi ve köpeği kısırlaştıran Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, aynı süre içinde sokak hayvanları için 7 adet dışkı ünitesi ile 39 adet mama ve su kabını da patilerin kullanımına sundu. Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca kedi evleri ile mama-su kaplarına mama ve su bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.