Antalya'da kardan kapanan yolları ulaşıma açma çalışmaları sürüyor

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 08.01.2020 - 13:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da kardan kapanan yolları ulaşıma açma çalışmaları sürüyor

  Antalya'nın Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar yeniden ulaşıma açılıyor.   İlçe genelinde aralıklarla etkili olan kar yağışından dolayı kapanan yolların açılması için Akseki Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı.   Kapanan birçok yolun yeniden ulaşıma açılmasını sağlayan ekipler, bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Buzlanma riski olan bölgelerde de tuzlama yapıldı.   Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğünün gece gündüz yoğun çalışma yaptığını söyledi.
 

Antalya'nın Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar yeniden ulaşıma açılıyor.

 

İlçe genelinde aralıklarla etkili olan kar yağışından dolayı kapanan yolların açılması için Akseki Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı.

 

Kapanan birçok yolun yeniden ulaşıma açılmasını sağlayan ekipler, bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Buzlanma riski olan bölgelerde de tuzlama yapıldı.

 

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğünün gece gündüz yoğun çalışma yaptığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.