Antalya'da kar sevinci

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 08.02.2020 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da kar sevinci

Antalya'da kar sevinci
Antalya'nın Döşemealtı ilçesine kısa süreli de olsa yağan kar sevinç yaşattı.  Yurdun büyük kısmında etkili olan kar yağışının, ılıman iklimiyle bilinen Antalya'da da görülmesi şaşırttı. Kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Döşemealtı ilçesinde kar yağışı kısa süreli etkili oldu. Kar yağışına alışık olmayan vatandaşlar, mutluluk yaşadı. Vatandaşlardan Osman Batu, AA muhabirine, bir günde dört mevsimi yaşadıklarını söyledi. Sabah fırtınayla uyandıklarını, ardından kar yağışıyla şaşırdıklarını, sonra da güneşin yüzünü gösterdiğini anlatan Batu, "Kar yağışına alışkın değiliz. Çok güzel oldu." dedi.  Öte yandan kentte etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin panjurları kırıldı. Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'nde park halindeki otomobilin üzerine bir binadan kopan çatı parçaları düştü. Kar yağışı Akseki ilçesinde de etkili oldu. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar nedeniyle belediye ekipleri yol açma ve tuzlama çalışması yaptı. Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunun 25'inci kilometresindeki Alacabel mevkisinde de yoğun tipi ve kar yağışından dolayı zincirsiz otomobillerin geçişine izin verilmediği öğrenildi. Zaman zaman hasarlı kazaların olduğu bölgede karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 
Antalya'da kar sevinci

Antalya'nın Döşemealtı ilçesine kısa süreli de olsa yağan kar sevinç yaşattı. 

Yurdun büyük kısmında etkili olan kar yağışının, ılıman iklimiyle bilinen Antalya'da da görülmesi şaşırttı. Kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Döşemealtı ilçesinde kar yağışı kısa süreli etkili oldu.

Kar yağışına alışık olmayan vatandaşlar, mutluluk yaşadı.

Vatandaşlardan Osman Batu, AA muhabirine, bir günde dört mevsimi yaşadıklarını söyledi. Sabah fırtınayla uyandıklarını, ardından kar yağışıyla şaşırdıklarını, sonra da güneşin yüzünü gösterdiğini anlatan Batu, "Kar yağışına alışkın değiliz. Çok güzel oldu." dedi. 

Öte yandan kentte etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin panjurları kırıldı. Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'nde park halindeki otomobilin üzerine bir binadan kopan çatı parçaları düştü.

Kar yağışı Akseki ilçesinde de etkili oldu. Gece saatlerinden itibaren etkili olan kar nedeniyle belediye ekipleri yol açma ve tuzlama çalışması yaptı.

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunun 25'inci kilometresindeki Alacabel mevkisinde de yoğun tipi ve kar yağışından dolayı zincirsiz otomobillerin geçişine izin verilmediği öğrenildi.

Zaman zaman hasarlı kazaların olduğu bölgede karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.