Antalya’da kaçak kazı operasyonu: 6 gözaltı

Asayiş 10.03.2018 - 08:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya’da kaçak kazı operasyonu: 6 gözaltı

Antalya’da kaçak kazı operasyonu: 6 gözaltı
Antalya’nın Kemer ilçesindeki 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde kaçak kazı yapan 6 kişi yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olan Kemer’in Beycik Mahallesi Kartal Yuvası mevkiinde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma bölgeye operasyon düzenlendi. Operasyonda, B.A., M.S, S.S., A.S., H.A. ve M.K. kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalandı. 6 şüpheli gözaltına alınırken, 1 adet jeneratör, 1 adet el yapımı detektör, 1 adet hilti ve 17 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi. Alanda ise yaklaşık 40 metre derinliğinde kazı yapıldığı belirlendi.  Öte yandan, şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 
Antalya’da kaçak kazı operasyonu: 6 gözaltı

Antalya’nın Kemer ilçesindeki 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı içinde kaçak kazı yapan 6 kişi yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olan Kemer’in Beycik Mahallesi Kartal Yuvası mevkiinde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşan jandarma bölgeye operasyon düzenlendi. Operasyonda, B.A., M.S, S.S., A.S., H.A. ve M.K. kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalandı. 6 şüpheli gözaltına alınırken, 1 adet jeneratör, 1 adet el yapımı detektör, 1 adet hilti ve 17 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi. Alanda ise yaklaşık 40 metre derinliğinde kazı yapıldığı belirlendi. 
Öte yandan, şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.