Antalya'da havalandırma ve soğutma atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 25.02.2020 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da havalandırma ve soğutma atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde havalandırma ve soğutma atölyesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Antalya'nın Alanya ilçesinde havalandırma ve soğutma atölyesinde çıkan yangın hasara yol açtı. Kestel Mahallesi Dimçayı Caddesi'ndeki klima, ısıtma-soğutma sistemleri, plastik kapı ile pencere ve montaj malzemeleri yapan iki katlı atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine 6 itfaiye, bir su tankeri ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Havalandırma ve soğutma sistemleri malzemelerinin tutuştuğu yangın söndürüldü. Yangında, hasar oluştu.  
Antalya'nın Alanya ilçesinde havalandırma ve soğutma atölyesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde havalandırma ve soğutma atölyesinde çıkan yangın hasara yol açtı.

Kestel Mahallesi Dimçayı Caddesi'ndeki klima, ısıtma-soğutma sistemleri, plastik kapı ile pencere ve montaj malzemeleri yapan iki katlı atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanları görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine 6 itfaiye, bir su tankeri ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

Havalandırma ve soğutma sistemleri malzemelerinin tutuştuğu yangın söndürüldü.

Yangında, hasar oluştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.