ANTALYA'DA GLÜTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ İÇİN TESİS KURULACAK

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 13.11.2020 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA GLÜTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ İÇİN TESİS KURULACAK

Glütensiz ekmek üretimi için tesis kurulacak...
Kepez Belediyesi, glütensiz ekmek üretimi için tesis kuracak.    Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğinde Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Kepez Belediyesi Glütensiz Ekmek Üretim Projesi hazırlandı.  Kepez Belediye Meclisinin kasım toplantısında oy birliğiyle kabul edilen proje kapsamında, belediye, çölyak hastaları için şu anda il dışından tedarik ettiği glütensiz ekmek için üretim tesisi kuracak.  Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin bazı tesislerinde 7 gün glütensiz ekmek satışı yapıldığını belirtti.  Glütensiz ekmeğin özel bir üretim şekli ve tesisi oluğunu anlatan Tütüncü, bu doğrultuda taze, maliyeti düşük ve bol miktarda glütensiz gıdalar üretmek amacıyla geliştirdikleri projeyle Kepez Belediyesinin glütensiz gıda üreteceği bir tesisi olacağını bildirdi.  
Glütensiz ekmek üretimi için tesis kurulacak...

Kepez Belediyesi, glütensiz ekmek üretimi için tesis kuracak. 

 

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğinde Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Kepez Belediyesi Glütensiz Ekmek Üretim Projesi hazırlandı. 

Kepez Belediye Meclisinin kasım toplantısında oy birliğiyle kabul edilen proje kapsamında, belediye, çölyak hastaları için şu anda il dışından tedarik ettiği glütensiz ekmek için üretim tesisi kuracak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin bazı tesislerinde 7 gün glütensiz ekmek satışı yapıldığını belirtti. 

Glütensiz ekmeğin özel bir üretim şekli ve tesisi oluğunu anlatan Tütüncü, bu doğrultuda taze, maliyeti düşük ve bol miktarda glütensiz gıdalar üretmek amacıyla geliştirdikleri projeyle Kepez Belediyesinin glütensiz gıda üreteceği bir tesisi olacağını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.