ANTALYA’DA FETÖ OPERASYONU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2018 - 18:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA’DA FETÖ OPERASYONU

Antalya’nın Manavgat ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 1 doktor tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda ByLock programı kullandığı tespit edilerek Sağlık Bakanlığından doktorluk görevinden ihraç edilen ve Manavgat ilçesinde özel bir hastanede doktor olarak görev yapan E.K. yakalandı. Hakkında yapılan işlemlerin ardından adli makamları çıkarılan E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 1 doktor tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda ByLock programı kullandığı tespit edilerek Sağlık Bakanlığından doktorluk görevinden ihraç edilen ve Manavgat ilçesinde özel bir hastanede doktor olarak görev yapan E.K. yakalandı.

Hakkında yapılan işlemlerin ardından adli makamları çıkarılan E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.