Antalya'da falez plajlara ilgi

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 09.07.2019 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da falez plajlara ilgi

Antalya'da falez plajlara ilgi
Antalya'da, falezlerin denizle buluştuğu noktada bulunan mavi bayraklı plajlar ilgi görüyor. Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erenkuş Falez Plajı ile başlayıp eski Lara yolu üzerindeki Konserve Koyu'na kadar sıralanan 5 plaj, günün ilk saatlerinden itibaren dolmaya başlıyor.  Seyahat dergilerinin, gezgin bloglarının, kent - yaşam sitelerinin "Antalya'nın görülmesi gereken plajları" listesine giren mavi bayraklı falez plajları, uygun fiyatlı hizmeti ve misafirlerine sunduğu konforla da dikkati çekiyor. Günün ilk saatleriyle birlikte dolmaya başlayan plajlara, sadece Muratpaşa sakinleri değil kent merkezinde konaklayan turistler de ilgi gösteriyor.  Plajlarda cuma günleri hariç hafta içi her gün su cimnastiği gibi farklı etkinlikler de düzenleniyor.
Antalya'da falez plajlara ilgi

Antalya'da, falezlerin denizle buluştuğu noktada bulunan mavi bayraklı plajlar ilgi görüyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erenkuş Falez Plajı ile başlayıp eski Lara yolu üzerindeki Konserve Koyu'na kadar sıralanan 5 plaj, günün ilk saatlerinden itibaren dolmaya başlıyor. 

Seyahat dergilerinin, gezgin bloglarının, kent - yaşam sitelerinin "Antalya'nın görülmesi gereken plajları" listesine giren mavi bayraklı falez plajları, uygun fiyatlı hizmeti ve misafirlerine sunduğu konforla da dikkati çekiyor.

Günün ilk saatleriyle birlikte dolmaya başlayan plajlara, sadece Muratpaşa sakinleri değil kent merkezinde konaklayan turistler de ilgi gösteriyor. 

Plajlarda cuma günleri hariç hafta içi her gün su cimnastiği gibi farklı etkinlikler de düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.