ANTALYA'DA DRONE İLE HAVADAN TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2020 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ANTALYA'DA DRONE İLE HAVADAN TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

Antalya'da trafikte dron ile havadan yapılan denetimler sonucunda 69 sürücüye para cezası uygulandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü dron ile havadan trafik denetimi uyguladı.   İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dron ile havadan yapılan denetimlerde, sağ şeritte veya bankette uygunsuz yerlerde bekleme, uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, makas atma, hatalı sollama, yakın takip, zorunlu haller dışında duraklama yapmak, park etmek gibi ihlallere bakıldığı belirtildi.   Son 5 gün içinde muhtelif saatlerde dron ile yapılan trafik denetimlerinde, toplam 69 sürücüye çeşitli ihlallerden dolayı idari para cezası uygulandığı açıklandı.  Denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin gerçekleştirilerek, sürücülerde algılanan "yakalanma riski" duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesinin ve trafik düzeni ile güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi.
Antalya'da trafikte dron ile havadan yapılan denetimler sonucunda 69 sürücüye para cezası uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü dron ile havadan trafik denetimi uyguladı.

 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dron ile havadan yapılan denetimlerde, sağ şeritte veya bankette uygunsuz yerlerde bekleme, uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, makas atma, hatalı sollama, yakın takip, zorunlu haller dışında duraklama yapmak, park etmek gibi ihlallere bakıldığı belirtildi.

 

Son 5 gün içinde muhtelif saatlerde dron ile yapılan trafik denetimlerinde, toplam 69 sürücüye çeşitli ihlallerden dolayı idari para cezası uygulandığı açıklandı. 

Denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin gerçekleştirilerek, sürücülerde algılanan "yakalanma riski" duygusunun sürekli ve üst düzeyde tutulabilmesinin ve trafik düzeni ile güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.