Antalya'da dolu ve sağanak tarım arazilerine zarar verdi

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 04.08.2020 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da dolu ve sağanak tarım arazilerine zarar verdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak, tarım arazilerinde zarara yol açtı.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak, tarım arazilerinde zarara yol açtı. İlçede öğle saatlerinde etkisini artıran yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Dolu ve sağanak nedeniyle meydana gelen taşkında, Ulucak Mahallesi'nde bazı evleri su bastı, tarım arazilerinde zarar oluştu.   Ulucak Mahallesi Muhtarı Mustafa Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden bastıran yağışla neye uğradıklarını şaşırdıklarını söyledi.  Dere kenarındaki bazı ev, samanlık ve ahırlara suların dolduğunu anlatan Demir, "Üzüm bağları, domates tarlaları ve kayısı bahçeleri zarar gördü. Bunların dışında çok büyük zarar yok." dedi.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak, tarım arazilerinde zarara yol açtı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak, tarım arazilerinde zarara yol açtı.

İlçede öğle saatlerinde etkisini artıran yağış yaşamı olumsuz etkiledi.

Dolu ve sağanak nedeniyle meydana gelen taşkında, Ulucak Mahallesi'nde bazı evleri su bastı, tarım arazilerinde zarar oluştu.  

Ulucak Mahallesi Muhtarı Mustafa Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden bastıran yağışla neye uğradıklarını şaşırdıklarını söyledi. 

Dere kenarındaki bazı ev, samanlık ve ahırlara suların dolduğunu anlatan Demir, "Üzüm bağları, domates tarlaları ve kayısı bahçeleri zarar gördü. Bunların dışında çok büyük zarar yok." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.