Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.08.2020 - 06:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü

Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Oymapınar Mahallesi Iğrışlar mevkisinde, zeytin ağaçların bulunduğu alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Yangına, Orman İşletme Müdürlüğüne ait 5 arazöz, 3 ilk müdahale aracı, 3 helikopter ve belediyeye ait 3 itfaiye aracıyla müdahale edildi. Kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra söndürülen yangında, 5 dekar ormanlık alan ile bazı meyve ağaçları zarar gördü.
Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Oymapınar Mahallesi Iğrışlar mevkisinde, zeytin ağaçların bulunduğu alanda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı.

Yangına, Orman İşletme Müdürlüğüne ait 5 arazöz, 3 ilk müdahale aracı, 3 helikopter ve belediyeye ait 3 itfaiye aracıyla müdahale edildi.

Kısa sürede kontrol altına alındıktan sonra söndürülen yangında, 5 dekar ormanlık alan ile bazı meyve ağaçları zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.