ANTALYA'DA BOYA FABRİKASINDAKİ KORKUTAN YANGIN

Gündem 22.03.2016 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA BOYA FABRİKASINDAKİ KORKUTAN YANGIN

ANTALYA'DA BOYA FABRİKASINDAKİ KORKUTAN YANGIN
Antalya'da polyester ve boya fabrikasında tiner ile kimyasal maddelerin patlaması sonucu çıkan yangın, 1,5 saatte kontrol altına alındı.  Edinilen bilgiye göre, saat 16.45 sıralarında Aksu ve Kepez ilçesi sınırındaki Anso Sokak’ta bulunan bir polyester ve boya fabrikasında tiner ve kimyasal maddelerin patlaması sonucu yangın çıktı. Yanıcı maddelerin fazla olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Fabrikada çalışan yaklaşık 50 işçi dışarı çıkarken, hemen itfaiyeye haber verildi. Paketleme esnasında çıkan yangında zaman zaman patlamalar yaşandı. Boya fabrikasının duvarları şiddetli patlama nedeniyle yıkıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yangına kara ve havadan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Boya fabrikasının yanında bulunan kuruyemiş fabrikası çalışanları da büyük panik yaşadı. Polyesterlerin yanması sonucu gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. İtfaiye ekipleri yanıcı maddelere köpükle müdahale ederek, yangını yaklaşık 1.5 saatte söndürdü. Fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.
ANTALYA'DA BOYA FABRİKASINDAKİ KORKUTAN YANGIN

Antalya'da polyester ve boya fabrikasında tiner ile kimyasal maddelerin patlaması sonucu çıkan yangın, 1,5 saatte kontrol altına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, saat 16.45 sıralarında Aksu ve Kepez ilçesi sınırındaki Anso Sokak’ta bulunan bir polyester ve boya fabrikasında tiner ve kimyasal maddelerin patlaması sonucu yangın çıktı. Yanıcı maddelerin fazla olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. Fabrikada çalışan yaklaşık 50 işçi dışarı çıkarken, hemen itfaiyeye haber verildi. Paketleme esnasında çıkan yangında zaman zaman patlamalar yaşandı. Boya fabrikasının duvarları şiddetli patlama nedeniyle yıkıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yangına kara ve havadan Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Boya fabrikasının yanında bulunan kuruyemiş fabrikası çalışanları da büyük panik yaşadı. Polyesterlerin yanması sonucu gökyüzünü siyah dumanlar kapladı.
İtfaiye ekipleri yanıcı maddelere köpükle müdahale ederek, yangını yaklaşık 1.5 saatte söndürdü. Fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.