ANTALYA'DA BİR ARAÇTA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Gündem 08.06.2016 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA'DA BİR ARAÇTA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

ANTALYA'DA BİR ARAÇTA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir araçta 1 kilo kubar esrar ve bir adet pala ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından D-400 karayolu itfaiye kavşağında sabah saatlerinde yapılan rutin yol kontrolünde 44 FP 262 plakalı aracı durduruldu. Araçta yapılan aramada aracın gizli bölmelerine yerleştirilmiş 1 kilo kubar esrar ile 32 santimetre uzunluğunda pala olarak tabir edilen kesici alet ele geçirildi. Olayla ilgili 32 yaşındaki Ş.D., 23 yaşındaki S.T. ve 30 yaşındaki E.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edildi.
ANTALYA'DA BİR ARAÇTA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir araçta 1 kilo kubar esrar ve bir adet pala ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından D-400 karayolu itfaiye kavşağında sabah saatlerinde yapılan rutin yol kontrolünde 44 FP 262 plakalı aracı durduruldu. Araçta yapılan aramada aracın gizli bölmelerine yerleştirilmiş 1 kilo kubar esrar ile 32 santimetre uzunluğunda pala olarak tabir edilen kesici alet ele geçirildi. Olayla ilgili 32 yaşındaki Ş.D., 23 yaşındaki S.T. ve 30 yaşındaki E.Ç. gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.